19 Mayıs Uzunköprü’de törenlerle kutlandı
19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı'nın 104. yıl dönümü Uzunköprü’de törenlerle kutlandı. Bu yıl
19 Mayıs 2023 Cuma 18:09

 

 

19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı'nın 104. yıl dönümü Uzunköprü’de törenlerle kutlandı. Bu yıl meydandaki törenlere vatandaşın katılımın az olduğu görüldü.

 

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı, Uzunköprü ilçesinde düzenlenen törenlerle kutlandı.

Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen törende, Uzunköprü Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Tolgahan Güney Antike tarafından Atatürk Anıtı'na çelenk sunuldu. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından çelenk sunma töreni sona erdi.

 

Cumhuriyet Meydanında devam eden kutlamalarda, saygı duruşunda bulunulmasının ardından İstiklal Marşı okundu. İlçe Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Antike’nin günün anlam ve önemini belirten konuşmasının ardından, Atatürk’ün Gençliğe Hitabesi ve Gençliğin Ata’ya cevabı okundu. Şiirlerin okunması, çeşitli gösterilerin sahnelenmesi ve 19 Mayıs etkinlikleri boyunca düzenlenen etkinliklerinin ödül töreninin gerçekleştirildi.

Gönder Yazdır Yorum Yap Facebook Twitter FriendFeed Google
YORUMLAR
Bu habere ilk yorum yapan siz olun...
YENİ YORUM YAZ
Adınız :
E-mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik Kodu
:

DİĞER HABERLER
ÇOK OKUNANLAR
BUGÜN DÜN BU HAFTA BU AY
Uzunköprü Ticareti Ankara'da
GÜNÜN GAZETE MANŞETLERİ
Akşam Gazetesi Birgün Gazetesi Bugün Gazetesi Cumhuriyet Gazetesi
Dünya Gazetesi Fanatik Gazetesi Fotomac Gazetesi Gunes Gazetesi
Haberturk Gazetesi Hurriyet Gazetesi Milli Gazete Milliyet Gazetesi
Posta Gazetesi Radikal Gazetesi Sabah Gazetesi Sozcu Gazetesi
Star Gazetesi Takvim Gazetesi Taraf Gazetesi Türkiye Gazetesi
Vatan Gazetesi Vakit Gazetesi Yenisafak Gazetesi Zaman Gazetesi