“Hepimizin sesi ve çığlığı olacağım”
CHP Edirne Milletvekili Aday Adayı Namık Kemal Oğuz, örnek çalışmalarıyla vatandaşın beğenisini topluyor. Her yeri
28 Mart 2023 Salı 21:10

 

 

 

CHP Edirne Milletvekili Aday Adayı Namık Kemal Oğuz, örnek çalışmalarıyla vatandaşın beğenisini topluyor. Her yeri karış karış gezen Oğuz, aday adayları arasında sempatik tavırları ile seçmenin güvenini kazanmaya devam ediyor.

 

Uzunköprülü İş İnsanı Milletvekili aday adayı Namık Kemal Oğuz, kurum ve kuruluş ziyaretleri ile bilgi alış verişinde bulunup, caddede karşılaştığı vatandaşların elini sıkarak derdini dinliyor. Vatandaşın dertleri ile dertleneceğinin sözünü veren Oğuz; “İçinizden biri olarak Ankara’da sesinizi yüksek sesle haykırmak için bu yola çıktım.”

 

28. Dönem Edirne Milletvekili Aday adayı Namık Kemal Oğuz; “Cumhuriyetimizin ikinci yüzyılına Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu'nun öncülüğünde gireceğiz" dedi.

 

Ziyaret ettiği ilçelerde partililerle sohbet ederek istişarelerde bulunan Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Edirne Milletvekili Aday Adayı İş İnsanı Namık Kemal Oğuz, vatandaşlarla ve partililerle bir araya gelmeye devam ediyor. 

 

14 Mayıs'ta hep beraber bu değişimi yaşayacaklarını işaret eden Oğuz, CHP’nin iktidar yolunda her bir üyemizin, verdiği emeğin farkındayım, ödediğiniz bedelleri biliyorum. Ülkemizi refaha ulaştıracağımız günlere çok az kaldı. Hep birlikte başarmak için çok çalışacağız ifadelerine yer veren Oğuz, Ben sizlerin çığlıklarını duyuyorum. Sorunlarınızı ve sıkıntılarınızı çok iyi biliyorum. Çünkü yıllardan beri bende aynı sıkıntıları duydum ve bende yaşadım.

 

Damdan düşenin halinden damdan düşen anlar, bende sizler gibi haykırmak ve sesimi duyurmak istiyorum. Ben çiftçilik yapanında, hayvancılık yapanında, emekli olup ta geçinemeyen onca yıl büyük umutlarla okuyup mezun olan gençlerimizin de yıllardır ömrünün en güzel dönemlerini iş aramakla geçirdiğini çok iyi biliyorum.”ifadelerine yer verdi.

 

Hepsinin çığlığını çok iyi duyuyorum

28. Dönem Edirne Milletvekili Aday adayı Namık Kemal Oğuz; “Bende köylü, sanayici, çiftçi ve aynı zamanda küçükbaş hayvancılık yapan bir insanım. Hayvanlarıma sıcağın altında balyaları taşırken, koyun ağıllarını temizlerken, kaşlarımın arasında süzülen alın terimin ne kadar değerli olduğunu çok daha iyi anlayanlardan biriyim. Artık insanlarımız susmuş, korkmuş durumda. Bu duruma ses çıkarmaya korkar olduk. Artık yeter ben sizi çok iyi duyuyorum, sizlerde beni duyun! Bu iktidar işlevini yitirdi.” İddiasında bulunan Milletvekili aday adayı Namık Kemal Oğuz; “13. Cumhurbaşkanımız Kemal Kılıçdaroğlu ve Cumhuriyet Halk Partisi iktidarında herkes emeğinin karşılığını sonuna kadar alacak ve bu bitmek bilmeyen bir sessizliğe dur diyeceğiz DEMELİYİZ!” vurgusunu yaptı.

 

“Birleşe birleşe geliyoruz”

Oğuz, iktidar oldukları zaman “Atanamayan öğretmen, taşeron işçi, diplomalı işsiz kalmayacak. Köy okulları yeniden açılıp öğretime devam edecek. Köy ekonomi kalkındırma projelerini hayata geçirilecek. Nasıl mı? Bilimsel tarım yapılarak. Günün 24 saati çalışacak gezici tahlil laboratuarı kurarak tarlalara ziraatçı akını başlatılarak tıpkı Mustafa Kemal Atatürk'ün ziraatta yapmış olduğu devrimi yeniden canlandırarak binlerce ziraat mühendisi gençlerimizin katkılarıyla herşey değişecek. Veterinerlikten mezun gençlerimizi de kaliteli hayvan üretmek için bütün köylülerimizle iş birliği halinde tutup hem kendilerini meslek sahibi olacak hem de hayvancılık üretimi doğru bir şekilde artacaktır. Artık sesimizi duyurma zamanı, artık birleşe birleşe Cumhuriyet Halk Partisini iktidar yapma zamanı.” dedi

 

 

Gönder Yazdır Yorum Yap Facebook Twitter FriendFeed Google
YORUMLAR
Bu habere ilk yorum yapan siz olun...
YENİ YORUM YAZ
Adınız :
E-mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik Kodu
:

DİĞER HABERLER
ÇOK OKUNANLAR
BUGÜN DÜN BU HAFTA BU AY
Uzunköprü Ticareti Ankara'da
GÜNÜN GAZETE MANŞETLERİ
Akşam Gazetesi Birgün Gazetesi Bugün Gazetesi Cumhuriyet Gazetesi
Dünya Gazetesi Fanatik Gazetesi Fotomac Gazetesi Gunes Gazetesi
Haberturk Gazetesi Hurriyet Gazetesi Milli Gazete Milliyet Gazetesi
Posta Gazetesi Radikal Gazetesi Sabah Gazetesi Sozcu Gazetesi
Star Gazetesi Takvim Gazetesi Taraf Gazetesi Türkiye Gazetesi
Vatan Gazetesi Vakit Gazetesi Yenisafak Gazetesi Zaman Gazetesi