Demokrasi İlkokulu öğrencileri ve aileleri tarafından hazırlanan yiyecekler okul yararına satışa sunuldu.
Demokrasi İlkokulu öğrencileri ve aileleri tarafından hazırlanan yiyecekler okul yararına satışa sunuldu.
Uzunköprü Demokrasi İlkokulu Okul Aile Birliği öğrencilerin ve okullarının ihtiyaçlarını karşılamak adına okulun bahçesinde öğrenci ailelerin katkılarıyla kermes düzenlediler.
Birçok öğrenci ailesinin evden getirdikleri yiyecekleri okulun bahçesinde oluşturdukları stantlarda sergileyip bir esnaf edasıyla satmaya çalışmaları öğrenci ailelerinin okullarına olan sevgilerini ortaya koydu.
Kermesle ilgili bilgi veren Okul Aile Birliği Başkanı Orhan Karahan, "Bu kermes çocuklarımız için çok güzel bir etkinlik oldu. Çocukların ve ailelerinin maddi desteklerinin yanında daha çok bizi sevindiren ailelerin getirdikleri ürünleri satarak okula maddi katkıda bulunmaları ve bu işi severek yapmaları bizim için çok önemli, bundan dolayı Okul Aile Birliği Yönetimi olarak ailelerin bu gayretlerini çok önemsiyoruz ve öğrenci ailelerine desteklerinden dolayı teşekkür ediyoruz." dedi.