![]() SİYASET, KENDİ KULVARINDA MÜCADELE ETSİN!
“Esnafımızın dışında başka alanlardan oda seçimlerimize müdahaleleri kabul etmiyoruz”
20 Ocak 2022 Perşembe 14:37
“Esnafımızın dışında başka alanlardan oda seçimlerimize müdahaleleri kabul etmiyoruz” Uzunköprü’de (Edirne ESOB) bağlı meslek odalarında seçim heyecanı yaşanıyor.
1 Ocak tarihinden itibaren başlayan seçimler büyük heyecan ve coşkusuyla devam ederken, meslek odası seçimlerine dışarıdan müdahalelerin olduğu gözlerden kaçmıyor. Geçtiğimiz günlerde yapılan sanayi sitesi seçiminde siyasetçilerin belirgin olarak seçime müdahale ettiği izlendi. İlçede Oda seçimlerine aday olan başkan adayları yaklaşan oda seçiminin öncesinde siyasilerin seçimlerine müdahale etmesinin doğru olmadığını söyledi.
BİZİM RAKİBİMİZ MESLEKTAŞIMIZ Seçimler öncesinde sıkıntılarını dile getiren başkan adayları bizim rakibimiz kendi meslektaşımızdır. Ama siyasilerin seçimlere müdahil olması, bulundukları konumlardan dolayı üyelerimizi tehdit ederek oy istemeleri rekabete gölge düşürdüğü gibi meslek odası seçimlerine de müdahil olmaları dikkat çekti. Uzunköprü’de meslek odalarının seçimlerinin birlik, beraberlik ve dayanışma duyguları çerçevesinde gerçekleştiğine dikkat çeken seçilen oda başkanları açıklamasını şu şekilde sürdürdüler; "Birlik ve beraberlik içerisinde büyük coşku içerisinde seçimlerimizi yapıyoruz. Kazanan kadar kazanamayan adaylarımızda esnafımız için el birliğiyle bizlerle hareket edecek ve kazanan esnafımız olacak."
SİYASET KENDİ KULVARINDA MÜCADELE ETSİN
YORUMLAR
YENİ YORUM YAZ
DİĞER HABERLER
![]() Emniyet: Kuralsızlığa af yok!
Uzunköprü İlçe Emniyet Müdürlüğü yaz aylarında çevreyi rahatsız eden, gürültü kirliliği yaratan araç sahiplerine
![]() Sağlıkçı Aileden Kan Bağışına destek
Kan Bağışı kampanyasında bir öğrenci velisi sağlık çalışanı anne ve baba Doğruer ailesi 6 kişiye can verdiğimiz için çok huzurluyuz ifadelerini kullandı.
![]() Çay şekeri gibi eridik!
Geçtiğimiz günlerde çaya yüzde 43,71 zam yaptığını açıkladı. Yapılan zammın ardından kahveci esnafı, kara kara düşünmeye başladı.
![]() Demokrasi'nin kermesine yoğun ilgi
Demokrasi İlkokulu öğrencileri ve aileleri tarafından hazırlanan yiyecekler okul yararına satışa sunuldu.
![]() Bitmeyen çile!
Uzunköprü Belediyesi Fen İşleri, geçtiğimiz yıl sokaklara parke taş döşeyen ekipler sağlıksız yapılan ve bozulan parke taş
|
ÇOK OKUNANLAR
GÜNÜN GAZETE MANŞETLERİ
|