AKMAN; "Hijyen şartları en üst seviyeye çıkarıldı"
Koronavirüs salgınıyla okullardaki birebir eğitime ara verildi. Öğrenci ve öğretmenler sanal ortamda bir araya gelerek derslerine
25 Ocak 2021 Pazartesi 13:26

 

Koronavirüs salgınıyla okullardaki birebir eğitime ara verildi. Öğrenci ve öğretmenler sanal ortamda bir araya gelerek derslerine devam ederken eğitim kurumlarında da koronavirüse karşı çeşitli önlemler alındı. Eğitimin yeniden okullarda başlayacağı tarihlerde koronavirüsün yayılma riskini en aza indirmek için giriş çıkışlara hijyenik paspaslar konularak sosyal mesafe kuralına dikkat edilmesi başta olmak üzere birçok düzenleme yapıldı. Uzunköprü İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’ne bağlı devlet okullarında da koronavirüse karşı gerekli tedbirler alındı.

 

35 OKUL BELGE ALDI
Yaklaşık 8 bin 500 öğrencinin eğitim gördüğü okullarda koronavirüs sebebiyle belirtilen yeni düzenlemeler harfiyen yapılmaya başlandı. Uzunköprü İlçe Milli Eğitim Müdürü Eralp Akman, okullara yaptığı ziyaretlerde çalışmaları bizzat takip ederek incelemelerde bulundu. Yürütülen titiz çalışmalar neticesinde  35 Okulum Temiz Belgesi almaya hak kazandı. Diğer 45 okulun da Okulum Temiz Belgesi almak için değerlendirmeye alındığı kaydedildi.

 

Uzunköprü İlçe Milli Eğitim Müdürü Eralp Akman Okulum Temiz Belgesi alan okullarla ilgili olarak “Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı ve MEB protokolü ile TSE işbirliği çerçevesinde Okulum Temiz Belgelendirme Programı kapsamında müdürlüğümüze bağlı olan kurumlarımızdan 35 okul belgelendirme işlemleri tamamlandı. Henüz belge almayan okullarımızın da %90 oranında ön değerlendirme ve masa başı tetkik işlemleri tamamlanarak, saha tetkiki çalışması devam etmektedir. Amacımız en yakın zamanda tüm okul ve kuruluşlarımızın TSE standartlarına ulaşmasının sağlanarak, entegrasyon işlemin tamamlanması ve sürdürülebilir olarak faaliyetlerin devam edilmesidir” ifadelerini kullandı.

Gönder Yazdır Yorum Yap Facebook Twitter FriendFeed Google
YORUMLAR
Bu habere ilk yorum yapan siz olun...
YENİ YORUM YAZ
Adınız :
E-mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik Kodu
:

DİĞER HABERLER
ÇOK OKUNANLAR
BUGÜN DÜN BU HAFTA BU AY
“Hepimizin sesi ve çığlığı olacağım”
EYT'LİLERE SÖZÜMÜZ: BU İŞİ DÜZELTECEĞİZ
ÖĞRETMEN ATAMASINDA TARİH BELLİ OLDU!
GÜNÜN GAZETE MANŞETLERİ
Akşam Gazetesi Birgün Gazetesi Bugün Gazetesi Cumhuriyet Gazetesi
Dünya Gazetesi Fanatik Gazetesi Fotomac Gazetesi Gunes Gazetesi
Haberturk Gazetesi Hurriyet Gazetesi Milli Gazete Milliyet Gazetesi
Posta Gazetesi Radikal Gazetesi Sabah Gazetesi Sozcu Gazetesi
Star Gazetesi Takvim Gazetesi Taraf Gazetesi Türkiye Gazetesi
Vatan Gazetesi Vakit Gazetesi Yenisafak Gazetesi Zaman Gazetesi