Emniyet birimleri Uzunköprü sakinlerini bilhassa yaz akşamları geç saatlerde gelişigüzel trafikte yüksek sesle araç
Emniyet birimleri Uzunköprü sakinlerini bilhassa yaz akşamları geç saatlerde gelişigüzel trafikte yüksek sesle araç kullanan ve egzoz bağırtarak çevreyi rahatsızlık veren 113 araç sürücüsüne ceza kesti.
Uzunköprü İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Ekiplerince, geçtiğimiz Ekim ayı içerisinde Yüksek sesli müzik ile seyir ederek çevreyi rahatsız eden, abart egzoz bulunan ve mevzuata aykırı ışık donanımı ve teçhizat bulunduran 113 araca idari para cezası uygulandığı öğrenildi.
Yüksek ses ile müzik dinleyerek seyir eden araçlar başta olmak üzere, abart egzoz bulunan araçlarla ve mevzuata aykırı donanım ile trafikte seyreden araçlar ile ilgi uygulamalar önümüzdeki günlerde artarak devam edileceği bildirildi.
Konu ile ilgili sesli veya görüntülü WhatsApp ihbarları anında değerlendirileceği öğrenildi.